Homemade pesto and island-journey

7 Dec

Yesterday night I had my dear friend Ida over for dinner. We made pesto with basil, almonds, sunflower-seeds, olive-oil and loads of strong cheese. Served with fresh pasta, chanterelles, olives and salad it was really tasty. Today I’m leaving Malmö for the island Öland and Capellagården, the school where Brita and I met. Tomorrow I’m gonna talk with the students there about what you can do after graduation. I’ll be back soon with loads of pictures after this short trip to show you all one of my favorite spots on earth (and yours too, Brita, I believe).

Yesterday’s dinner, love home-made pesto.

/Elsa

_____

Igår kväll hade jag min vän Ida på besök, vi gjorde fantastiskt god pesto till middag (serverad med färsk pasta, kantareller, oliver och sallad). Idag åker jag till Öland och Capellagården, skolan där jag och Brita träffades. Jag ska hålla en inspirations-föreläsning där på torsdag om vad man kan göra efter examen. Återkommer snart efter den här korta resan med massa bilder från en av mina absoluta favoritställen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: